Hanna

Hanna

v40

BlandatPosted by Hanna Fri, September 28, 2012 22:41:14  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post328

Testar bloggalmanacka

BlandatPosted by Hanna Fri, September 28, 2012 22:04:15


  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post327

Sommar

BlandatPosted by Hanna Fri, August 17, 2012 22:38:33
Sista veckan på semestern och det blev äntligen sommar på riktigt! Sol och varmt hela veckan. Typiskt nog började T att jobba denna vecka men jag har haft fritids här hemma (barnen har haft varsin kompis) och så har vi varit i Sportparken och på Maln flera dagar i rad. Det gäller att suga ut det sista ur sommaren!

Men nu får det vara nog. Adam och Hugo har typ bott med varann de senaste veckorna (har turats om att sova över hos varann) men nu är det uppladdning och omställning inför skolstart på onsdag som gäller.

I vanliga fall brukar jag tycka att det är rätt skönt att komma igång med vanliga rutiner igen men inte i år av nån anledning. I och för sig skulle jag inte vilja vara ledig hur länge som helst men jag har ingen vidare lust att börja jobba heller.. Kanske för att två av tre av dem jag brukar prata med på jobbet är föräldralediga. Eller så är det "fritiden" som inte känns så lockande, nästa vecka har Adam fem ispass med hockeyn, två fotbollsträningar och match på söndag. Dessutom måste vi jobba på en a-lagsmatch samma söndag fick jag veta idag plus att jag ska jobba på en löptävling på lördag. Utöver det är det de vanliga tre friidrottsträningarna men ingen tävling faktiskt! Men tränarmöte på onsdag kom jag på nu. Nånstans däremellan hade jag tänkt uppdatera fotodagboken som jag inte hunnit med sen i början av juli, har bara ca 900 bilder att gå igenom.

Jaja på nåt sätt ska det väl lösa sig! Det brukar det ju göra.

Nej sängen nu, friidrottstävling i Timrå imorgon! På söndag ska Ida på kalas och Adam har bortamatch med fotbollen. Skönt att jag är ledig på måndag och tisdag också.. =)
  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post326

Blodgivning

BlandatPosted by Hanna Wed, April 04, 2012 17:36:14
Idag var jag och gav bort lite blod igen. Det var ett tag sen sist, jag hade så dåligt blodvärde förr-förra gången så jag fick vänta extra länge denna gång och äta dubbelt så många järntabletter. Synd att det var just denna gång eftersom jag planerat att ta en till grön ljuslykta till köket, jag tog en förra gången men ville ha två. Men nu fick jag den i alla fall, bättre sent än aldrig! =) Jag fick även en brons-pin, jag har tydligen varit blodgivare i 5 år sa hon. Det tyckte jag lät lite väl länge iofs. Det här var 12:e gången jag tappades, enligt mina beräkningar borde det bli fyra år om jag är där tre gånger om året. När jag gör lite fler efterforskningar (på geblod.nu) så ser jag att jag var där första gången 2008, alltså för fyra år sen. Nåja!  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post321

Omotiverad

BlandatPosted by Hanna Mon, April 02, 2012 18:27:02
Ååhh, jag skrev ett långt inlägg och så när jag skulle spara så försvann alltihop..

Jag orkar inte skriva om allt, men det var inte så intressant ändå.

  • Comments(1)//hanna.kustbo.com/#post320

Lite av inget alls

BlandatPosted by Hanna Wed, February 01, 2012 18:01:25
Jag vill skriva nånting här, tycker själv att det är tråkigt med bloggar som "aldrig" uppdateras, vet bara inte vad jag ska skriva.. Vad kan tänkas vara av intresse? Är det ens nån som läser? Kan inte du som läser bara skriva "hej" eller nåt i kommentarsrutan, bara så jag vet om det är nån här över huvud taget? (Mamma du behöver inte skriva, jag vet att du är här 100ggr om dagen.. ;) )

Nu har vi i alla fall jobbat tre dagar på nya kontoret, eller jag har bara jobbat två för jag var på kvalitetsmöte i Bollnäs igår. Jag tycker det är jätteroligt att vi alla är på samma ställe nu och för mig har det funkat bra distrikt och tider. Jag körde iofs samma distrikt idag och i måndags, idag övade jag även på förturen jag ska ha men det gick som sagt bra.

Kvalitetsmötet igår var förresten ett av de bättre. Gruppen är så sammansvetsad nu så stämningen är på topp hela tiden och man känner att man kan ta upp de problem man har på hemmaplan. Jag hoppas verkligen jag får fortsätta vara kvalitetsansvarig i Hudik, vi är ju två nu plus en i Bergsjö och igår fick bara en av oss åka.

I övrigt vet jag faktiskt inte vad jag ska tillägga. Det händer inget särskilt just nu, det är jobb, träning, tävlingar och matcher och så börjar det om igen. Är väl hem och vänder ibland känns det som. (Men på lördag har vi faktiskt ingenting planerat, känns konstigt! Hela söndan däremot är jag i Njurunda med Adam där han har innebandysammandrag.)

Nu ska jag försöka få iväg Adam på innebandyträning (han skippade fys-passet med hockeyn idag, trots att det är vi (denna gång Teemu) som har de passen. Blev för svårt att få in honom till stan plus att han inte orkade två träningar i rad denna vecka, han var helt slut på innebandyn förra gången de hade fys före), han sitter och spelar Minecraft på datorn med grannen/klasskompisen.

  • Comments(3)//hanna.kustbo.com/#post305

Trött

BlandatPosted by Hanna Fri, January 20, 2012 22:22:39
Skönt att den här dagen är över.

Den började med att jag vaknade i natt, jag var jättetrött och tänkte hoppas att det är minst 3-4 timmar kvar tills klockan ringer för jag orkar absolut inte stiga upp nån gång snart! Jag orkade inte ens öppna ögonen för att titta på klockan utan försökte somna om, det tog en minut sen började väckarklockan ringa.. Suck.

Det fanns förutsättningar för att det skulle vara lugnt på jobbet idag, det kom väldigt lite post igår eftermiddag och det är fredag. De förhoppningarna grusades dock rätt snabbt när bilen kom; det kom tre fulla lådvagnar med post (vilket är väldigt mycket!). Insåg direkt att det aldrig skulle gå med de 7½ inplanerade som skulle jobba idag. Efter lite ringande fick vi ut en person till, men det gick ändå inte på långa vägar. Vi fick till slut inse att vi inte skulle kunna få ut all post idag om vi skulle hinna in igen innan natten, så vi fick spara 8 lådor finställt. Jag jobbade 07-17, skulle egentligen ha haft 2:25 lunch men tog bara 45 min. Var hur trött som helst när jag slutade för dagen, ont i nacken och huvudet hade jag också.

Adam skulle på kalas på kvällen så vi andra åkte till stan. Vi åt ute och storhandlade. Teemu köpte ett nytt Kinect-spel åt mig; Your Shape: Fitness Evolved 2012. Jag provade det lite grann när jag kom hem, det verkar kul!
Har även gjort matlådor och packat tävlingskläderna inför imorgon, då åker vi till Bollnäs. Teemu och Adam ska tävla (jag får inte vara med, det är bara för ungdomar och veteraner. Teemu fyller ju veteran i år).

Nu är det snart horisontalläge som gäller!

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post303

Hej igen

BlandatPosted by Hanna Tue, January 17, 2012 20:04:52
Oj, det var inte meningen att göra blogguppehåll, jag har bara inte haft nån lust att skriva den senaste veckan (en av min lillebrors vänner gick bort i en skoterolycka förra söndagen).

Idag fick jag hämta hem Ida från skolan, hon hade ont i huvudet redan imorse men hon fick prova gå till skolan ändå. Vid lunch ringde de dock från skolan och sa att det inte släppte så jag sa att jag kommer och hämtar henne. Vi blir hemma imorgon också.

Apropå sjuk så pratade jag med en på jobbet idag, hon är halvtidssjukskriven just nu för tennisarmbåge. Hon hade fått ett brev från Försäkringskassan där de ville veta om hon varit sjukskriven mellan nån period förra året till december. Hon stod och svor över det där och undrade om inte de borde kunna få fram de uppgifterna själva? Det kunde jag inte svara på, och började sen fundera på när jag senast hade nån sjukdag. Jag plockade fram mina lönespecar när jag kom hem (har sparat alla) och senaste gången jag var hemma från jobbet för att jag var sjuk var i mars 2009. Då var jag hemma med feber en vecka (det är extremt ovanligt att jag har feber kanske ska tilläggas). Gången innan det var i augusti 2007, då hade jag stukat foten och var hemma två dagar. Så jag slipper nog rehab-möte för att jag är sjuk för ofta! (Nu blir jag väl sjuk bara för att jag skrev så där..)

Edit: Det var inte i mars 2009 jag hade feber, det var i februari 2008. Så jag måste ha varit hemma för nåt annat 2009, minns inte vad.

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post301
Next »