Hanna

Hanna

Hälsa

JobbPosted by Hanna Sat, January 31, 2009 23:36:22

Då var Hälsodagen avklarad för den här gången. Det blev rätt bra faktiskt! De flesta (inklusive jag) fick testa på två grejer de/vi aldrig testat förut; bågskytte och yoga. Yogan var, som jag trodde, kanske inte riktigt nåt för mig, men det är ju kul att ha testat i alla fall. Bågskytte däremot var, som jag trodde, roligt! Skulle helt klart börja skjuta båge om jag hade tid. Men kanske jag går ner och skjuter nån gång när de har träning, vem vet? =)
När alla ätit sin sallad var det sen dags att bada. De flesta parkerade i bubbelpoolen, jag försökte dra igång lite tävlingar men det gick lite segt. Till slut fick vi i alla fall ihop lite pingisrally och stafett med flytmattor. "Tjejlaget" vann överlägset trots en lite oroväckande start, när vi gjort fem sträckor hade "killaget" bara gjort fyra.. Haha.

Sammanfattningsvis var det i alla fall en bra eftermiddag! Får väl se när nästa Hälsodag kan tänkas inträffa, nu är vi ju en Hälsoinspiratör kort och jag vet inte hur engagerad den jag har kvar att jobba med egentligen är.. Nåja, den som lever får se!

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post175