Hanna

Hanna

Världens bästa tisdag?

JobbPosted by Hanna Tue, February 21, 2012 21:04:59
Idag var ingen rolig dag.

Jag såg igår när jag gick hem från jobbet att jag inte var med på planeringen för idag så jag visste inte vad jag skulle göra men antog att jag äntligen skulle få sitta med ISU. Började också med det när jag kom till jobbet imorse men fick rätt snart sluta eftersom det som vanligt fattades folk. Jag skulle kamma och sen göra eftersändningar, och sen fortsätta med ISU. När det gått nån timme frågade jag vem som skulle köra 95, "det ska du" sa Ch då. Jahaja. Insåg rätt snabbt att jag absolut inte skulle hinna på min arbetstid och eftersom jag inte kunde jobba över särskilt länge (hade lovat att köra ett fys-pass med hockeykillarna efter jobbet) så fick jag kapa lunchen. Synd, för den hade jag tänkt ägna åt att planera fys-passet. Nå, fick planera i huvudet istället och kom iväg kl 11:45, 55 min senare än igår och igår var jag inne vid 17, skulle sluta 17:05 idag. Inte kompatibelt. Jag tog en 10 minuters lunch på turen för att få i mig lite mat men annars körde jag på. På slutet av turen mötte jag en bil på en smal väg, PANG sa det och så rök hans backspegel.. FAN. Han tyckte att jag kört alldeles för fort, han hade minsann sett mig köra fort där tidigare. Jag sa att jag inte alls kört särskilt fort och jag har inte kört där sen oktober minst, men han vidhöll att jag kört för fort och att jag inte sett honom. Jag är säker på att jag inte körde fortare än 50 (vågar inte köra fortare eftersom det var kurva, nedförsbacke och halt) och jag såg honom visst för jag höll åt sidan men det räckte helt enkelt inte. Han skulle komma in på kontoret imorgon för att skriva skaderapport.

Nå, till slut kom jag in, ca 17:20. Det tog en stund att tömma bilen och få ordning på allt plock, men jag kom iväg från jobbet vid 17:40, 1h 10 min övertid blev det. Killarnas ispass skulle sluta 17:50 så jag hann precis dit för att köra fys med dem. Vi körde i en halvtimme, lite löpskolning, lite styrka och lite stretch, sen var det dusch och hemfärd. Hem till Ida som varit ensam hemma sen 17:30 då Teemu åkte på friidrottsträningen. Ont i magen hade jag, känns fortfarande inte bra nu på kvällen.

Men imorgon blir nog en bättre dag! Glömde dock bort att kolla på planeringen så jag vet inte vad jag ska göra. Men det visar sig.

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post310