Hanna

Hanna

Världens bästa onsdag?

JobbPosted by Hanna Wed, February 22, 2012 20:56:31
Idag blev ingen bättre dag. Det var jättemånga sjuka så vi skulle få dela på flera distrikt. Jag skulle ha kört en sväng i Hudik och sen Forsa, men fick istället åka till Iggesund och köra 32 (2½h). Innan jag var klar med det ringde Eva-Lena, hon körde 31 men hann inte klart (jobbar halvtid) så jag fick köra det hon hade kvar, tog en timme. Sen till kontoret och få i sig nån lunch och så iväg till Forsa. Som tur var hade Vera tagit en del åt mig men jag kom ändå inte in förrän 17:30. Då hade jag slutat för en halvtimme sen. Det i kombination med att jag inte tog ut hela lunchen idag heller gjorde att det blev 1h 15min övertid idag också. Undrar när man ska ha tid att ta ut all komp man tjänar in?

Imorgon får de som vill börja kl 08, jag tänker göra det eftersom jag inte kan jobba över på eftermiddagen (träning på kvällen) så jag vill komma ut i tid! Får se hur det går.

Adam har hockeyträning imorgon också, kl 15. Per ringde nyss och trodde att han kunde köra, jag hoppas det för annars blir det ingen träning för grabbarna grus.

Nu ska jag slå in lite paket. Måste försöka hinna baka tårta imorgon (efter träningen får det bli). Men det ska nog gå.

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post311