Hanna

Hanna

Söndag

FamiljPosted by Hanna Sun, February 26, 2012 22:24:11
Idag var det slutspel i cupen. Eftersom HHC kom sist i sin grupp blev det B-slutspel. Kl 08:15 var det match mot Teg vit, så det blev ännu en tidig morgon för killarna. Frukost 06:15, för mig Teemu och Ida blev det dock lite sovmorgon, vi behövde inte gå till frukosten förrän kl 07. ;)

HHC fick snabbt flera mål i baken men i början av andra perioden kämpade de sig nästan ikapp. 5-6 stod det tills det bara var nån minut kvar, då gjorde Teg 5-7 och det blev slutresultatet. Det resulterade i att det blev match mot Härnösand om 3/4-plats i B-slutspelet. Den fick de spela i A-hallen, men än en gång hade de otur med målskyttet, puckarna vill liksom inte in! De ledde länge med 1-3, men så gick Härnösand förbi och ledde med 4-3. Sen blev det 4-4 och i sista bytet gjorde Härnösand 5-4. Typiskt! Men de var nog bra trötta på slutet.

Efter duschning åkte vi till Birsta och åt, sen blev det hemfärd. Freddan åkte med oss. vi lämnade av utrustningen på Glysis och var sen hemma redan vid 15. Skönt. Då hann jag och Teemu på träningen också, barnen stannade hemma.

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post315