Hanna

Hanna

Trött måndag

FamiljPosted by Hanna Mon, February 27, 2012 20:14:05
Fy svärord vad trött jag varit idag. När det var dags att stiga upp imorse var jag yr i huvudet av trötthet, jag funderade faktiskt på att stanna hemma från jobbet (och då är det illa). Jag lyckades i alla fall genomlida dagen, som tur var var det lite post, och kom relativt helskinnad ut på andra sidan.

Ida gick hem alldeles själv idag för första gången. Hon fick vara på fritids till kl 15 och eftersom Adam går hem när skolan slutar 13:30 så fick hon gå ensam. Men det ville hon. Hon ringde när hon kom hem och undrade vart Adam var, han var inte hemma tydligen. Jag ringde honom, han var hos grannen, men han skulle gå hem direkt. Skulle vara väldigt bra om hon kunde börja göra så här ibland nu när jag jobbar i stan och har rätt sena tider, annars blir det så väldigt långa dagar på fritids ibland. Framåt våren kanske vi kan säga upp fritidsplatsen helt. Adam började ju också gå hem själv i slutet av ettan.

Klockan är bara kvart över åtta men jag är på väg i säng, jag börjar 07:00 imorgon och tänker inte vara lika trött som idag.

Längtar till fredag, för sen har jag semester i en vecka! Ska bli SÅÅ skönt!

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post316