Hanna

Hanna

Tillbaka till galenskapen

FamiljPosted by Hanna Tue, March 13, 2012 21:25:24
Efter att ha haft en underbart skön och avkopplande semestervecka uppe i norr är det lika bra att köra igång med en rivstart när jag nu väl kom hem igen.

På söndag kväll satt jag och tittade över hur veckan ser ut och insåg att på måndag stod följande på schemat:
*Jobba 08:30-17:05
*Teemu jobba 08:00-16:00
*Adam hockeyträning kl 16:00-17:00, samling kl 15:15
*Teemu APT kl 17:00-19:00
*Årsmöte med friidrotten kl 18:00 (som både jag och T skulle behöva närvara på)
*Föräldramöte med hockeyn kl 18:30-20:30
Dessutom behövde Ida bli hämtad på fritids nån gång innan natten och helst skulle åtminstone barnen behöva nån slags middag.

Det slutade med att Teemu inte gick på APT:n (behövde inte) och hämtade Ida på fritids kl 17, handlade på väg hem och började med maten. Helena skjutsade killarna till hockeyträningen och jag hämtade dem när jag slutade jobbet. Hem och fortsätta med maten, äta och byta om. Susanne hämtade Teemu och så åkte han på årsmötet, jag hämtade Per och åkte på föräldramötet på hockeyn. Som tur är kunde barnen vara hemma själva tills Teemu kom hem vid 19.

Idag tisdag skulle Adam till tandläkaren kl 16:15, jag hade APT kl 18:30-20:30 (åkte inte hem efter jobbet utan åkte och handlade mellan).

Imorgon onsdag har vi ingenting planerat, känns nästan overkligt!

På torsdag måste nån av oss på klassombudsmöte på skolan (det blir nog Teemu), jag måste åka på friidrottsträningen. Hoppas att Adam följer med mig, vet dock inte vad vi ska göra av Ida då.

Fredagen ser också oplanerad ut men på lördag är det hockeyträning för Adam, jag ska dit och testa datorn inför söndagen.
På söndag anordnar "vi" (HHC) hockeycup för U10, samling 06:30 på Glysis och sen en match i timmen hela dagen (alla lag spelar 4 var och sen blir det en final). 11 matcher ska avklaras och efteråt är det städning, så vi är nog inte klara förrän vid 21. Jag har lovat att ta hand om Cup Online (sitter hellre med det hela dagen än att t.ex. stå i cafeterian). Det jobbiga är att det bara är 12 barn i laget så det finns inte så många föräldrar att ta av när det ska delas ut arbetsuppgifter, det kommer inte att bli något slappande således. Men det ska väl ordna sig hoppas jag!

Men efter det, DÅ är det dags för en ny vecka, spännande att se vad den har att erbjuda!

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post318