Hanna

Hanna

Säsongsbyte

IdrottPosted by Hanna Sat, March 31, 2012 19:32:11
Nu börjar hockeysäsongen närma sig sitt slut för Adam (och därmed mig). Igår hade de träningsmatch hemma mot Njurunda, idag träning och imorgon två matcher hemma mot Brynäs och Timrå. På måndag tar de bort isen på Glysis.

Jag tyckte Adam spelade riktigt bra igår, han spelade back hela matchen (fyra perioder!) och han kämpade precis så som jag tjatat på honom hela säsongen att han borde göra. Efteråt fick han beröm av både Tobbe och Robban. Tobbe kom och sa att han sagt åt Adam att han spelat riktigt bra (Adam sa på kvällen att Tobbe sagt att han var så lycklig att han nästan grinade (?!) haha!), sen kom Robban och sa att han har väldigt bra spelsinne; han håller i pucken, tittar upp och passar, istället för att bara skicka iväg den som många gör (eller kör enmansshow, som andra gör..). Han gjorde inte ett misstag på hela matchen tyckte Robban. Han var inte inne på nåt baklängesmål heller (HHC vann med 7-3).

Idag på träningen hörde jag Sippa säga till Patrik att Adam verkar ha väldigt bra spelsinne och det höll Patrik med om. Kul att höra, särskilt för Adam! =)

Själv tog jag en promenad idag medans Adam tränade, det blev två varv runt Lillfjärden. Jag hade Morgonpasset i P3 i lurarna, ett av de avsnitten där Anders Jansson var med. Jag kände att jag fick skärpa mig när jag mötte folk, jag måste ha sett psykopatisk ut där jag gick och skrattade högt för mig själv. Haha!
Egentligen hade jag hellre joggat men jag hade ingen möjlighet att duscha efteråt och hade ingen lust att gå på stan svettig. Teemu och Ida var också på stan, efter träningen passade vi på att köpa nya fotbollsskor åt Adam (fotbollen drar igång imorgon) och sen åt vi på stan.

Ida har förresten sen en tid tillbaka sagt att hon vill gå på fotbollsskola i år, jag var övertygad om att hon skulle hinna ändra sig innan det blev dags men hon håller faktiskt fast vid det än. Däremot ville hon inte vara med på vanlig fotbollsträning till en början, men nu har hon ändrat sig och vill vara med där också. Men inte på matcher säger hon! Men jag är glad att hon bara vill vara med på nåt!

Tyvärr hörde jag i veckan att det inte blir nån fotbollsskola i år eftersom de håller på med Camp Igge-bygget, de vill inte ta ansvar för alla barn som springer omkring (ledarna är ju ungdomar) och det förstår jag. Men vad typiskt! Men jag hoppas hon tycker det är kul på träningen (och hoppas den drar igång snart), jag vill att hon också ska hitta nånting att syssla med!

Hon är ju faktiskt både stark och snabb, inte ens Adam orkar hålla hennes tempo när de går till och från skolan. Jag tror hon har känt sig lite underlägsen förut, dock helt utan anledning och det har hon nog börjat upptäcka nu när de har idrott i skolan.

(Bild från fotbollsskolan 2010)

För övrigt blev det ett gympass och en till promenad på kvällen idag för mig, känner mig rätt nöjd med det!

  • Comments(0)//hanna.kustbo.com/#post319