Hanna

Hanna

Sommar

BlandatPosted by Hanna Fri, August 17, 2012 22:38:33
Sista veckan på semestern och det blev äntligen sommar på riktigt! Sol och varmt hela veckan. Typiskt nog började T att jobba denna vecka men jag har haft fritids här hemma (barnen har haft varsin kompis) och så har vi varit i Sportparken och på Maln flera dagar i rad. Det gäller att suga ut det sista ur sommaren!

Men nu får det vara nog. Adam och Hugo har typ bott med varann de senaste veckorna (har turats om att sova över hos varann) men nu är det uppladdning och omställning inför skolstart på onsdag som gäller.

I vanliga fall brukar jag tycka att det är rätt skönt att komma igång med vanliga rutiner igen men inte i år av nån anledning. I och för sig skulle jag inte vilja vara ledig hur länge som helst men jag har ingen vidare lust att börja jobba heller.. Kanske för att två av tre av dem jag brukar prata med på jobbet är föräldralediga. Eller så är det "fritiden" som inte känns så lockande, nästa vecka har Adam fem ispass med hockeyn, två fotbollsträningar och match på söndag. Dessutom måste vi jobba på en a-lagsmatch samma söndag fick jag veta idag plus att jag ska jobba på en löptävling på lördag. Utöver det är det de vanliga tre friidrottsträningarna men ingen tävling faktiskt! Men tränarmöte på onsdag kom jag på nu. Nånstans däremellan hade jag tänkt uppdatera fotodagboken som jag inte hunnit med sen i början av juli, har bara ca 900 bilder att gå igenom.

Jaja på nåt sätt ska det väl lösa sig! Det brukar det ju göra.

Nej sängen nu, friidrottstävling i Timrå imorgon! På söndag ska Ida på kalas och Adam har bortamatch med fotbollen. Skönt att jag är ledig på måndag och tisdag också.. =)
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.