Kustbo

Kustbo

På´t igen!

ÖvrigtPosted by Hanna Mon, January 23, 2017 10:05
Det var visst ett tag sen jag startade den här bloggen, lite mer än tre år sen. Och jag har visst inte uppdaterat så mycket sen dess. Mycket för att mitt virkande ledat i träda en period, men också för att jag inte haft nån större energi till att just blogga. Jag startade ett instagramkonto för min virkning (@kustbo) för snart två år sen och jag har tyckt att det har varit ett lagom forum för att visa mina alster för eventuellt intresserade. Nu har dock en liten lust att skriva lite mer börjat smyga sig på och då känns en blogg mer passande. Parallellt med insta förstås! =)

Garn

ÖvrigtPosted by Hanna Mon, October 21, 2013 21:45
Jag älskar garn! Kan aldrig låta bli att snegla lite på garnhyllan på Ica Maxi, även om det sällan är sånt garn jag har lust att köpa. Skulle kunna (och vilja) köpa hur mycket som helst men de roligaste garnerna kostar ju tyvärr en slant. Fluffigt, tjockt garn vill jag virka mössor av, tunt men stabilt garn blir bra amigurumis och förr eller senare ska jag virka grytlappar eller eventuellt en väska av tygremsor. Skulle beställa garner på nätet i tid och otid om det inte var för fraktavgiften! :oNy blogg

ÖvrigtPosted by Hanna Mon, October 21, 2013 21:37
Mm. "Alla andra" verkar ju ha kreativa bloggar så jag gör väl en jag också. Tiden räcker ju för det mesta inte till längre, för att vara kreativ alltså, men nån gång då och då händer det väl i alla fall! Tänkte hur som helst börja med att lägga ut lite tidigare gjorda grejer. Så får vi se vart det leder!